Qui som?

El duet “La Veu Humana” està format per Griselda Ramón, veu i Àlex Jordi, piano. El nom del duet és fruit de la seva primera col.laboració. arrel d’un premi guanyat en un concurs musical i que els portarà a fer una petita gira per Catalunya i el País Valencià. L’èxit del projecte els anima a continuar treballant junts i en l’any 2004 reben l’encàrrec de preparar per diversos centres cívics de Barcelona un concert divulgatiu sobre els “Boleros” que encara avui en dia continuen realitzant.

Després d’això, i sempre tenint clara la comunicació directe amb el públic, han creat altres concerts on ofereixen des de la música més tradicional catalana passant pel recital líric i la música més popular dels Standars de Jazz, música de Pel.licules i  Musicals, sense oblidar els ja mencionats Boleros.

La Veu Humana

Pel què fa referència a la vida professional dels integrants del duet; Àlex Jordi és organista de la Parròquia Alemanya de Barcelona. Ha estat alumne de Jordi Camell i el pianista Àngel Soler. Va ser molts anys professor de piano a l’escola alemanya de Barcelona.

Griselda Ramón fòu membre del grup d’òpera “P.O.L.S”  i  fundadora de  la Cooperativa musical ”Òperaílica” que es dedicava principalment a difondre el Patrimoni musical Català. Ha estat molts anys col.laborant amb l’espectacle “Opera y Flamenco” de Barcelona. Figuren entre els seus enregistraments: “La Waisenhausmesse” de W.A.Mozart amb l’Orquestra de Càmara de l’Empordà, la participació en el CD “Las Voces del siglo XXI”, l’òpera contemporànea “Pentesilea” d’Enric Ferrer i l’òpera inèdita d’Enric Granados “Follet”. Coordina, des fa molts anys,la seva faceta de cantant amb la docència.

S’han especialitzat en la creació d’espectacles fets a mida. Al 2014 estrenen “El Dò d’un país: Notes, colors, poesía i sabors” per la Denominació d’origen Catalunya amb la col.laboració del jove pintor Jorge Villena; el 2015, pel Museu del Modernisme de Barcelona, estrenen “Rusiñol i el Modernisme” i el mateix any pel Consorci dels Museus de Sitges, “Desde Montmartre”; un espectacle basat amb el llibre “Desde el molino” de Casas i Rusiñol. També pel Consorci dels museus de Sitges, el 2016, en motiu de l’any Casas, han estrenat “Ramón Casas, la modernitat i les dones” i,  pel Teatre Eòlia ”Rusiñol a escena, Apel.les Mestres al jardí”. El darrer espectacle produït és “Orationibus # SR”  basat en el llibre “Oracions” de S.Rusiñol i dirigit per Albert Arribas estrenat  a la Sala Hiroshima, al MNAC, al Teatre Tantarantana i al Cau Ferrat de Sitges.